Ovog puta donosimo vam prekrasni blog naše drage blogerice @Lia Stazia koja s vama dijeli kako ona popunjava Inspire Me Planer. Jeste li i vi počeli planirati svoju najbolju godinu već? Ako niste, nadamo se da će vas njena priča inspirirati da krenete :)

Prednovogodišnje doba vrijeme je kad većina nas donosi nove odluke ili planira ciljeve koje želi postići kroz iduću godinu. Morate priznati da je odlična stvar zabilježili na list papira sve želje koje si imao na početku godine i provjeriti na kraju što si ostvario, ili koji snovi su ti se možda promjenili. Kroz godinu mjenjamo se kao osobe, a sukladno tome i naši snovi.  

Ove godine svoje ću snove i obaveze zabilježili u Inspire me planer – naizgled jednostavan rokovnik, koji ću naljepnicama učiniti posebnim i personaliziranim. Upravo je u njima i draž cijelog rokovnika, dolaze u mnogobrojim temama, od ovih predivnih zimsko-prazničnih pa do romantičnih, onih inspiriranih knjigama, kavom…

Osoba sam s nekoliko rokovnika i svaki mi je tematski podi jeljen na različite obaveze.
U jedan npr. upisujem samo kreativne ideje, skice… u drugi financije i must have obaveze od kojih ne mogu pobjeći i da hoću, a u ovaj ću upisivati samo najljepše želje i obavaze, ono što me najviše usrećuje…
Rozi rokovnik prepun sličica,  za život koji izgleda kao da ga gledaš kroz ružičaste naočale.
Nešto poput malog dnevnika u koji ću upisivati  sitne pobjede kroz dan, pozitivna razmišljanja…

Jedna od omiljenih stvari koju volim zapisati svakog dana je ‘čemu me ovaj dan naučio’, i u negativnoj situaciji i danu prepunom stresa nešto smo sigurno pozitivnog naučili. Zapisati situaciju i s vremena na vrijeme se podsjetiti što je iz tog proizašlo pomoglo mi je da se naučim nositi s nekim negativnim stranama života. Zapisati to na slatku naljepnicu još je slađe nego na običan komad papira.

Naljepnice su uglavnom limitirane, pa predlažem da ukoliko ste se zaljubili u ove praznične nabavite set koji ćete čuvati za idući Božić, dok većinu onih s quotovima možete koristiti kroz cijelu godinu.
Na kraju rokovnika nalazi se džepić u koji spremate naljepnice kako bi ih uvijek imali sa sobom.

Neke od tematskih naljepnica (kao i rokovnike) možete pronaći na web shopu Ženskog rokovnika.
Dok ove zimske i festive, zajedno s najnovnijim rokovnicima za 2018. godinu, možete pronaći na  štandu Ženskog rokovnika na Zrinjevcu za vrijeme trajanja Adventa.

Odličan su poklon dragoj osobi!

Voli vas,
vaš Ženski rokovnik