Često postavljana pitanja

KAKO SE ROKOVNIK ANOJING BIČ RAZLIKUJE OD OSTALIH?

Rokovnik Anojing Bic posebno je studentsko izdanje Ženskog rokovnika za 2016. godinu a prodaje se ekskluzivno putem Web Shopa po promotivnoj cijeni prilagođenoj studentskoj populaciji od 50 HRK.

Ovaj rokovnik bitno se razlikuje po dizajnu te u dijelu kalendara gdje su prikazani dani u tjednu NE sadrži datume već samo dane u tjednu čime je prilagođen studentskim potrebama i možete ga početi koristiti bilo kada u godini.

Rokovnik možete prelistati OVDJE.

Studentice Odsjeka za kulturalne studije Filozofskog fakulteta iz Rijeke dizajnirale su ovo posebno limitirano izdanje Ženskog rokovnika. U drugoj polovici studenog 2015. „Anojing bič“ rokovnik bit će izložen u Muzeju suvremene umjetnost u Rijeci što je veliki uspjeh ove suradnje.

Anojing Bič je zvijezda ovog rokovnika i izuzetno kompleksan lik. Nastala je kao reakcija na ustaljene stereotipe žena u današnjem društvu. Ona je istovremeno njihovo utjelovljenje i karikatura. Svojim stavovima provocira i postavlja pitanja u vezi "ženske problematike" te ukazuje na ideje i moguće odgovore sadržane u samom rokovniku. Na osebujan i neobičan način potiče na promišljanje. Ona je iritantna, bezobrazna, zabavna, jednostavno neodoljiva te će nasmijati do suza svakoga tko se odluči upoznati je.

 

GDJE SVE MOGU KUPITI ŽENSKI ROKOVNIK I PO KOJOJ CIJENI?

CIJENA ROKOVNIKA

Ženski rokovnici za 2017. godinu dostupni su na hrvatskom, bosanskom i engleskom jeziku. Cijena za izdanje rokovnika na hrvatskom i bosanskom jeziku je 80 HRK (11 EUR) kada se kupi putem web shopa i 89.90 HRK | 19.95 KM ako se kupi u prodavaonicama dm-a u Hrvatskoj ili Bosni i Hercegovini. Cijena rokovnika na engleskom jeziku je 15 Eura.

HRVATSKA

Ženski rokovnik je dostupan u svim dm prodavaonicama u Hrvatskoj gdje se prodaje po cijeni od 89.90 HRK.

U Hrvatskoj Ženski rokovnik također možete naručiti i putem našeg Web Shopa a svake smo godine prisutni i na sajmu knjiga Interliber sredinom studenog. Sve artikle s web shopa možete pronaći i u dućanu Petras, Đorđićeva 6, Zagreb.

BOSNA I HERCEGOVINA

U Bosni i Hercegovini Ženski rokovnik za 2017. se prodaje po cijeni od 19.95 KM u prodavaonicama dm-a. Također kupci iz BIH svoj rokovnik mogu naručiti i putem našeg Web Shopa i platiti internet bankarstvom. 

U Tuzli se Ženski rokovnik može kupiti osim u prodavaonicama dm-a ekskluzivno i u knjižarama i kopirnicama Mit Alex.

SRBIJA

Ženski rokovnik za 2016. nažalost nije dostupan u dm prodavaonicama u Srbiji ali rokovnik kao i ostale proizvode dame iz Srbije mogu naručiti putem našeg Web Shopa po cijeni od 80 HRK ili 11 Eura i platiti ga kreditnom karticom ili putem Paypala.

OSTALE ZEMLJE

Ženski rokovnik i ostale proizvode možete naručiti i iz inozemstva putem našeg Internacionalnog Web shopa po cijeni od 11 Eura za rokovnike na hrvatskom i bosanskom jeziku te po cijeni od 15 Eura na Engleskom jeziku a platiti ih možete putem Paypala.

PO ČEMU SE OVAJ ROKOVNIK RAZLIKUJE OD OSTALIH?

Ženski rokovnik po mnogo čemu se razlikuje od ostalih običnih planera. Ženski rokovnik osmislile su žene za žene. 

Ženski rokovnik poseban je i drugačiji od ostalih rokovnika na tržištu po svom specifičnom sadržaju i izgledu, a ono što ga najviše izdvaja od drugih, sličnih rokovnika, su naslovnice. Suradnje na dizajnu naslovnica rokovnika postale su jedna od najprepoznatljivijih stvari koje radimo i iščekuju se s velikim zanimanjem svake godine.

Tema rokovnika za 2017. je „Žena ženi nije vuk“. Inspiracija za slogan i ovogodišnju temu bile su sve žene, njih više od 50, koje su od 2009. godine stvarale, osmišljavale i dizajnirale Ženski rokovnik.

Osnovna ideja kreatorica rokovnika bila je pokazati da u današnje vrijeme postoje žene koje su jedna drugoj izvor inspiracije i podrška, da postoje žene koje u drugim ženama ne vide suparnice nego suputnice. To su žene koje streme vlastitom uspjehu, ali se ne boje tuđeg. One ga zajedno slave.

I ove godine Ženski rokovnik sadrži stranice s predloškom za bojanje koja smanjuje stres čak i kod prezaposlenih modernih žena.

OSNOVNE ZNAČAJKE ROKOVNIKA

 • Dimenzije rokovnika: 110 x 170 mm
 • Tvrdi uvez
 • Broj strana: 192
 • Okruglo gledalo umetnuto u unutrašnjost prednje korice
 • 2 pokazne trakice
 • Gumica za zatvaranje
 • Gumica za olovku
 • Dm kuponi za popust (u HR verziji rokovnika)

KAKO NARUČITI PROIZVOD PUTEM WEB SHOPA?

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje elektronskim obrascem putem Hrvatskog Web Shopa za područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije te putem Internacionalnog Web Shopa za sve ostale zemlje svijeta.

Kupnja u Internet trgovini je jednostavna i brza, pratite ovih 7 osnovnih koraka:

 1. Na stranici odabranog proizvoda pritisnite ikonu košarice pored proizvoda dok ne vidite poruku 'Dodano u košaricu'. Ukoliko želite nastaviti kupovinu pritisnite crveno 'Nastavite kupovinu'. 
 2. Ukoliko želite platiti pritisnite u gornjem desnom kutu stranice 'Vaša košarica'.
 3. U doljnjem desnom uglu pritisnite zeleno 'Kupi'.
 4. Upišite u formular 'Podaci o Kupcu' svoje podatke potrebne za obradu i isporuku narudžbe. Sva polja označena zvjezdicom (*) su obavezna. Prihvatite 'Uvjete Korištenja' i upišite zbroj dvaju brojeva u traženo polje.
 5. Odaberite 'Naćin plaćanja'.
 6.  Desno i pritisnite zeleno 'Naručite'.
 7. Narudžba je izvršena!

Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti e-mailom nakon obavljene kupnje.

NA KOJE SVE NAČINE MOGU PLATITI SVOJU NARUDŽBU?

Naručene artikle s troškovima dostave Kupac iz Hrvatske može Prodavatelju platiti pouzećem, internetskim bankarstvom, Paypalom ili kreditnom karticom. Kupac iz BIH narudžbu može platiti Internet Bankarstvom.  Kupac iz Srbije svoju narudžbu može platiti bilo kojom kreditnom karticom (osim American Express) ili putem Paypala. Kupci iz svih drugih zemalja svijeta svoju kupnju mogu izvršiti putem Internacionalnog Web Shopa i platiti svoju narudžbu putem Paypala.

Ukoliko plaćate općom uplatnicom ili internetskim bankarstvom iz Hrvatske ili Bosne i Hercegovine pod poziv na broj potrebno je prepisati poziv na broj koji ste dobili u e-mailu sa svim podacima o narudžbi te u opis plaćanja upisati Vaše prezime. Ukoliko ne izvršite uplatu u roku 48 sati od slanja narudžbe, narudžba se smatra nevažećom i briše se.

Ukoliko plaćate kreditnom karticom, možete platiti jednom od sljedećih kartica: Visa, MasterCard, Discover, Mastercard, Diners ili Maestro (osim American Express). 

Plaćanje je moguće i putem Paypala.

  _   

IZJAVA O SIGURNOSTI U SLUČAJU PLAĆANJA KREDITNIM KARTICAMA

T-ComPayWay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – SecureSocketLayer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od ne autoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewa lla).

   

DA LI DOSTAVLJATE I U INOZEMSTVO?

Dostavljamo diljem svijeta.

Ukoliko naručujete iz inozemstva (iz drugih zemalja osim Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije) svoju narudžbu možete izvršiti putem našeg Internacionanog Web Shopa i platiti isključivo putem Paypala.

Dostave vršimo dostavnom službom GLS ili putem Hrvatske Pošte. Dostava se vrši ekspresnom dostavom unutar 5 radnih dana od primitka uplate na području Hrvatske te u periodu od 5-7 radnih dana za inozemstvo.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja pošiljke provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Pošiljke su osigurane od gubitka, te ako Kupac u roku 10 radnih dana od uplate ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od dostavne službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska.

Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku u roku 5 radnih dana, pošiljka se vraća Prodavatelju, a troškove ponovnog slanja u tom slučaju snosi Kupac.

KOJA JE CIJENA DOSTAVE?

Poštarina se plaća za sve pošiljke. Sve narudžbe šaljemo ekspresnom dostavom. Cijena dostave ovisi o težini proizvoda (u koliko naručujete više od jednog) i zemlji u koju se šalje. Točan izračun cijene vidljiv je u zadnjem koraku kupovine nakon što unesete poštanski broj i zemlju.