PLAĆANJE

Naručene artikle s troškovima dostave Kupci iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine mogu Prodavatelju platiti pouzećem, internetskim bankarstvom, Paypalom ili karticom. Kupci iz Srbije svoju narudžbu mogu platiti bilo kojom kreditnom karticom (osim American Express) ili putem Paypala. Kupci iz svih drugih zemalja svijeta svoju kupnju mogu izvršiti putem Internacionalnog Web Shopa i platiti svoju narudžbu putem Paypala.

Ukoliko plaćate općom uplatnicom ili internetskim bankarstvom iz Hrvatske ili Bosne i Hercegovine pod poziv na broj potrebno je prepisati poziv na broj koji ste dobili u e-mailu sa svim podacima o narudžbi te u opis plaćanja upisati Vaše prezime. Ukoliko ne izvršite uplatu u roku 48 sati od slanja narudžbe, narudžba se smatra nevažećom i briše se.

Ukoliko plaćate kreditnom karticom, možete platiti jednom od sljedećih kartica: Visa, MasterCard, Discover, Mastercard, Diners ili Maestro (osim American Express). 

Plaćanje je moguće i putem Paypala.

  _   

IZJAVA O SIGURNOSTI U SLUČAJU PLAĆANJA KREDITNIM KARTICAMA

T-ComPayWay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – SecureSocketLayer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od ne autoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewa lla).