Anojing Bič

SKU
326
Dostupno
Quick Overview

Anojing Bič je zvijezda ovog rokovnika i izuzetno kompleksan lik. Nastala je kao reakcija na ustaljene stereotipe žena u današnjem društvu. Ona je istovremeno njihovo utjelovljenje i karikatura. Svojim stavovima provocira i postavlja pitanja u vezi "ženske problematike" te ukazuje na ideje i moguće odgovore sadržane u samom rokovniku.

50,00 kn

  Anojing Bič je zvijezda ovog rokovnika i izuzetno kompleksan lik. Nastala je kao reakcija na ustaljene stereotipe žena u današnjem društvu. Ona je istovremeno njihovo utjelovljenje i karikatura. Svojim stavovima provocira i postavlja pitanja u vezi "ženske problematike" te ukazuje na ideje i moguće odgovore sadržane u samom rokovniku. Na osebujan i neobičan način potiče na promišljanje. Ona je iritantna, bezobrazna, zabavna, jednostavno neodoljiva te će nasmijati do suza svakoga tko se odluči upoznati je.

  Ovaj rokovnik bitno se razlikuje po dizajnu te u dijelu kalendara gdje su prikazani dani u tjednu NE sadrži datume već samo dane u tjednu čime je prilagođen studentskim potrebama i možete ga početi koristiti bilo kada u godini.

  Studentice Odsjeka za kulturalne studije Filozofskog fakulteta iz Rijeke dizajnirale su ovo posebno limitirano izdanje Ženskog rokovnika pod nazivom „Anojing bič“. U drugoj polovici studenog 2015. „Anojing bič“ rokovnik bit će izložen u Muzeju suvremene umjetnost u Rijeci što je veliki uspjeh ove suradnje.

  Više informacija
  Jezik Hrvatski
  Napišite vlastitu recenziju
  Recenzirate:Anojing Bič