Uspjeh

SKU
6028-1
Dostupno
Quick Overview

Ženski rokovnik 'Success' kao što sam naziv govori je za dame koje streme uspjehu u svemu što rade, jednako predane u privatnom kao i u poslovnom životu.

80,00 kn

  Ženski rokovnik 'Success' kao što sam naziv govori je za dame koje streme uspjehu u svemu što rade, jednako predane u privatnom kao i u poslovnom životu.

  Slogan ovogodišnjeg rokovnika je „Žena ženi nije vuk“. Inspiracija za slogan i ovogodišnju temu bile su sve žene, njih više od 50, koje su od 2009. godine stvarale, osmišljavale i dizajnirale Ženski rokovnik.Osnovna ideja kreatorica rokovnika bila je pokazati da u današnje vrijeme postoje žene koje su jedna drugoj izvor inspiracije i podrška, da postoje žene koje u drugim ženama ne vide suparnice nego suputnice. To su žene koje streme vlastitom uspjehu, ali se ne boje tuđeg. One ga zajedno slave. 

  Književnica Ingrid Divković autorica je inspirativnih citata koji se nalaze u unutrašnjosti svakog rokovnika.Sve ilustracije u Ženskom rokovniku, i to njih ukupno 157, kao i šest naslovnica, nacrtala je umjetnica i grafička dizajnerica Josipa Maras. Dizajneri Ženskog rokovnika u suradnji s gospođom Alis Pečarić Marić, vlasnicom bloga Čitaj knjigu osmislili su i poseban poklon svim korisnicima. Dnevnik čitanja ove godine poseban je dodatak Ženskog rokovnika koji će razveseliti sve ljubitelje knjiga i čitanja. 

  Ženski rokovnik prepoznatljiv je po zanimljivim, i u svakodnevnom životu vrlo korisnim dodacima kao što su malo ogledalo, stranice za bojanje, gumice za olovku te niz rubrika koje olakšavaju svakodnevnu organizaciju.  Ženski rokovnik u potpunosti je proizveden u Hrvatskoj i zaštićen je kao domaći brend koji je osim na hrvatskom tržištu dostupan u Bosni i Hercegovini i Srbiji te putem web shopa i na engleskom jeziku.

  Karakteristike rokovnika:

  • Dimenzije rokovnika: 110 x 170 mm
  • Tvrdi uvez
  • Broj strana: 192
  • Okruglo gledalo umetnuto u unutrašnjost prednje korice
  • 2 pokazne trakice
  • Gumica za zatvaranje
  • Gumica za olovku
  Više informacija
  Jezik N/A
  Napišite vlastitu recenziju
  Recenzirate:Success