UVJETI KORIŠTENJA

Ovi uvjeti definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i reklamacije robe ponuđene u našoj Internet trgovini.

Isporučitelj (Prodavatelj) robe je Ad Vitam d.o.o. Bukovac 96C, 10000 Zagreb, OIB:64543202309, a Kupac robe je posjetitelj Internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Sve cijene su izražene u kunama i uključuju PDV dok je cijena slanja dodana nakon unosa adrese Naručitelja ovisno o tome iz koje države naručuje. Cijene rokovnika na internacionalnom web shopu izražene su u Eurima (EUR) a preračunate su iz kuna prema središnjem dnevnom tečaju HNBa.

NARUČIVANJE

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje elektronskim obrascem putem Hrvatskog Web Shopa za područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije te putem Internacionalnog Web Shopa za sve ostale zemlje svijeta.

KAKO NARUČITI PROIZVOD PUTEM WEB SHOPA?
Kupnja u Internet trgovini je jednostavna i brza, pratite ovih 7 osnovnih koraka:

  1. Na stranici odabranog proizvoda pritisnite ikonu košarice pored proizvoda dok ne vidite poruku 'Dodano u košaricu'. Ukoliko želite nastaviti kupovinu pritisnite crveno 'Nastavite kupovinu'. 
  2. Ukoliko želite platiti pritisnite u gornjem desnom kutu stranice 'Vaša košarica'.
  3. U doljnjem desnom uglu pritisnite zeleno 'Kupi'.
  4. Upišite u formular 'Podaci o Kupcu' svoje podatke potrebne za obradu i isporuku narudžbe. Sva polja označena zvjezdicom (*) su obavezna. Prihvatite 'Uvjete Korištenja' i upišite zbroj dvaju brojeva u traženo polje.
  5. Odaberite 'Naćin plaćanja'.
  6.  Desno i pritisnite zeleno 'Naručite'.
  7. Narudžba je izvršena!

POTVRDA NARUDŽBE

Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti e-mailom nakon obavljene kupnje.

PLAĆANJE

Naručene artikle s troškovima dostave Kupac iz Hrvatske može Prodavatelju platiti pouzećem, internetskim bankarstvom, Paypalom ili kreditnom karticom. Kupac iz BIH narudžbu može platiti Internet Bankarstvom.  Kupac iz Srbije svoju narudžbu može platiti bilo kojom kreditnom karticom (osim American Express) ili putem Paypala. Kupci iz svih drugih zemalja svijeta svoju kupnju mogu izvršiti putem Internacionalnog Web Shopa i platiti svoju narudžbu putem Paypala.

Ukoliko plaćate općom uplatnicom ili internetskim bankarstvom iz Hrvatske ili Bosne i Hercegovine pod poziv na broj potrebno je prepisati poziv na broj koji ste dobili u e-mailu sa svim podacima o narudžbi te u opis plaćanja upisati Vaše prezime. Ukoliko ne izvršite uplatu u roku 48 sati od slanja narudžbe, narudžba se smatra nevažećom i briše se.

Ukoliko plaćate kreditnom karticom, možete platiti jednom od sljedećih kartica: Visa, MasterCard, Discover, Mastercard, Diners ili Maestro (osim American Express). 

Plaćanje je moguće i putem Paypala.

    _   

IZJAVA O SIGURNOSTI U SLUČAJU PLAĆANJA KREDITNIM KARTICAMA

T-ComPayWay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – SecureSocketLayer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od ne autoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewa lla).

   

DOSTAVA

Dostavljamo diljem svijeta. Dostave vršimo dostavnom službom GLS ili putem Hrvatske Pošte. Dostava se vrši ekspresnom dostavom unutar 5 radnih dana od primitka uplate na području Hrvatske te u periodu od 5-7 radnih dana za inozemstvo.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja pošiljke provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Pošiljke su osigurane od gubitka, te ako Kupac u roku 10 radnih dana od uplate ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od dostavne službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska.

Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku u roku 5 radnih dana, pošiljka se vraća Prodavatelju, a troškove ponovnog slanja u tom slučaju snosi Kupac.

TROŠAK DOSTAVE

Poštarina se plaća za pošiljke koje se šalju ekspresnom dostavom, te ovisi o težini proizvoda i zemlji u koju se šalje. Točan izračun cijene vidljiv je u zadnjem koraku kupovine nakon što unesete poštanski broj i zemlju. 

OSTALA PRODAJNA MJESTA

Osim putem web shopa Ženski rokovnik za 2016. možete kupiti i u prodavaonicama dm-a u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. U Hrvatskoj sve artikle iz web shopa možete kupiti i u dućanu Petras, Đorđićeva 6, Zagreb.

U Tuzli se Ženski rokovnik može kupiti osim u prodavaonicama dm-a ekskluzivno i u knjižarama i kopirnicama Mit Alex.

REKLAMACIJE

Kupac ima pravo na reklamaciju robe u roku od 7 dana od njezina primitka. Reklamirati se može vidljivo oštećenje na proizvodu, nedostatak pojedinih dijelova, te nefunkcionalnost pri upotrebi.

Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na e-mail: advitam@advitam.hr ili na adresu Ad Vitam d.o.o. Bukovac 96C, 10000 Zagreb, OIB:64543202309.

U slučaju reklamacije Kupac je dužan o vlastitom trošku vratiti proizvod Prodavatelju. Prodavatelj je dužan u roku 30 dana od dana primitka pisane reklamacije Kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Ad Vitam d.o.o. smatra Vašu privatnost svojim prioritetom. Pročitajte sljedeće napomene i saznajte više o našoj politici zaštite privatnosti korisnika. Kao posjetitelj naše Internet trgovine prihvaćate ovdje navedene postupke i mjere zaštite privatnosti.

OSOBNI PODACI

Pod osobnim podacima smatraju se Vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje Ad Vitam d.o.o. sazna tijekom Vašeg korištenja Internet trgovine.

Ad Vitam d.o.o. se obvezuje da će Vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju Internet trgovine, kako bi vam omogućila korištenje svih opcija koje one pružaju, te će ih čuvati u tajnosti, odnosno neće ih distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez Vaše prethodne suglasnosti.

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA

Posjećivanjem stranica naše Internet trgovine komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.